Kulutusluottoa.org suosittelee tätä potentiaalia ja mutkattomuutta kerrakseen.

Haenyt -palvelu

HaeNyt on Suomen verkkoluottokorttelin kovimpia, 100% kotimaisia ja monipuolisimpia palveluita, joita lainamarkkinat pystyvät tänään Suomessa tarjoamaan. Siinä yhdistyvät ne ominaisuudet, joita haet luultavasti yksityishenkilönä ja samoin heidän yrityslaina on keskimäärin muita halvempi. Miksi näin on?

Vastaus on yksinkertainen: Haenyt.fi on rakentanut erinomaisen paketin ja luonut erinomaiset yhteistyösuhteet suomalaisiin tunnettuihin sekä vain luotettaviin lainapalveluihin & pankkeihin. Repertuaarista löytyy siis yrityslainapalveluita, pankkeja ja puhtaasti kuluttajalainoihin keskittyneitä palveluita.

 • Kuluttajalaina on 500 – 60.000 euroa, jonka kilpailuttamisessa menee muutama minuutti
 • Yrityslaina kilpailutetaan myös 1000 – 300.000 euron väliltä ja prosessi on siinäkin yhtä nopea

Haenyt lainapalvelu on kärkipalveluita tänä vuonna

Miksi valita juuri Haenyt -palvelu?

Edut kuluttajille +++:

 • Nopea kilpailutus ketterän alustan voimin,
 • Turvallinen korkeimman AAA-luottoluokituksen (2020) palvelu,
 • Lainaa monipuolisesti kulutusluotto 500 – 60.000 euron väliltä,
 • Monta pankkia lähtee kilpailemaan sinusta, kun jätät yhden hakemuksen,
 • Matalan koron lainanvälittäjä (tähtäin osoittaa aina sinne halvimpaan),
 • Monella tapaa erinomainen välittäjäpalvelu tarjoten myös lainojen yhdistelyn.

Hae kulutuslainatarjous tästä

Koroksi palvelu ilmoittaa sivuillaan seuraavaa:

Lainoille tarjolla oleva lyhennyksen ajanjakso vaihtelee 1-15 vuoden väliltä. Lainojen todellinen vuosikorko on mini. 4,5 % ja max. 38 % (Nimelliskorko ei ylitä koskaan 20 %).

Lainaesimerkki: Kun 10.000 € kulutusluotto maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 12 866,64 €. Kuluja syntyy siis yhteensä 2 866,64 € ja todellinen vuosikorko on 10,91 %. Piilokuluja ei ole.


Edut yrityksille +++:

 • Tehokas kilpailuttaminen ja nopea päätös,
 • Voit saada rahat jo samana päivänä yrityksen tileille,
 • Nopeaa kasvua hakevan firman ehdottomasti vuoden paras paikka,
 • Välittää lainan myös uusille yrityksille, joka on erittäin harvinaista,
 • Et maksa lainatarjouspyynnöstä mitään,
 • Korko yrityskohtainen ja yleensä hyvin suotuisa.

Hae yrityslainaa tästä

Yrityslainan korko on yrityskohtainen ja liikkuu yleensä 10-20 %:n maastossa. Tähän vaikuttavat kaikki hakemuksessa annetut tiedot, taloudelliset tekijät, kuten yrityksen tuloskunto/kassavirta/liikevaihto, h istoria sekä monet eri tekijät. Kannattaa huomata, että vaikka kyseessä olisi laina uuden yrityksen perustamiseen, niin jos kaikki asiat näyttävät lupaavalta (erityisesti katse kohdistuu yrityksen liiketoimintasuunnitelmaan sekä sen realistisuuteen ja kannattavuusarvioon), voi korko olla hyvinkin jopa edullisin mahdollinen.


Suosittelemme palvelua!

Voimme siis suositella hyvin puolueettomasti sekä lämpimästi Haenyt.fi -palvelua kenelle tahansa ja pidämme sitä jopa yhtenä vuoden kärkivalintana. Palveluun on laitettu kaikki tiiviisti ja kaikki rahoitustarpeessa olevat asiakkaat on huomioitu sekä viimeisimpiä Suomen lakeja ja asetuksia noudatetaan ehdottoman tiukasti.


Lainojen kilpailutus Haenyt.fi -palvelussa

Kaikkien lainojen – myös pikalainojen & pankkilainojen – kilpailuttaminen onnistuu ja se käy palvelun kautta hyvinkin helposti. Voit kilpailuttaa myös vastaavasti vanhan lainan vaihtaen sen kätevästi halvempaan. Niin kulutusluoton siinä missä yrityslainankin uudelleen kilpailutus ovat molemmat ilmaiseksi suoritettavissa. Ja tietenkin uutta lainaa etsivän kannattaa jättää kilpailutushakemus palveluun sen kustantaessa pyöreät 0 € pitäen samalla mielessä, että yksikään tarjous ei ole sitova. Samoin saatte heti hyvän alkusuunnan, millainen todellinen vuosikorko teille voisi olla tarjolla, eikä lainatarjouksen vastaanottamisen suhteen kannata pitää mitään kiirettä.

Suosittelemme myös ehdottomasti kokeilemaan rinnakkaishakijan kanssa lainaamista, jos teitä on taloudessa kaksi. Tämä saattaa pienentää korkoprosenttia ja ennen kaikkea se parantaa keskimäärin reilusti mahdollisuuksia saada kulutusluottoa.

Tiedot palvelusta ja yrityksestä

 • Yrityksen nimi: Holla Online Oy
 • Osoite: Aleksanterinkatu 17 A, 15110 Lahti
 • Y-tunnus: 2672272-2
 • Asiakaspalvelu & sähköposti: asiakaspalvelu@haenyt.fi

Huom: Jos olet jo hakenut lainan palvelun kautta, niin olethan silloin yhteydessä pankkiin tai lainapalveluun, jonka kanssa solmit lainasopimuksen. Haenyt -palvelu ei pysty hoitamaan yksityishenkilön tai yrityksen ja pankin väliseen lainasopimukseen liittyviä asioita, sillä ne ovat kahden osapuolen keskisiä. Jos päätit hakea luoton siis esim. InstaBankin kautta, ota yhteyttä pankkiin, jos kysyttävää löytyy.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Etsi